Σύνδεση

ΕγγραφήΌροι Χρήσης

Η kosmovitrina.com είναι μια Πρωτοποριακή On Line εταιρία.

Πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.kosmovitrina.com

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.kosmovitrina.com συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Όλο το περιεχόμενο  της ιστοσελίδας: www.kosmovitrina.com , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του kosmovitrina.com και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου καθώς και από διεθνείς συμβάσεις.
Απαγορεύεται η συλλογή ή χρήση οποιωνδήποτε λογοτύπων ή γραφικών, καταλόγων, φωτογραφικού υλικού, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, οποιαδήποτε έμμεση χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη,δίχως τη ρητή έγγραφη συγκατάθεση της Εταιρείας.

Τα λογότυπα των εταιριών, καθώς και τα λογότυπα του www.kosmovitrina.com είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Η άδεια και τα δικαιώματα χρήσης τους παραμένουν στις εταιρίες.

Περισσότερα...

Τρόποι Αποστολής

Για την αποστολή των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε για μικρά δέματα με ΕΛΤΑ courier (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ), ενώ για μεγάλα δέματα με μεταφορική Δερβίση για Αθήνα και μεταφορικές της επιλογής των πελατών για επαρχία.
Τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάση των κιλών και του όγκου της παραγγελίας σας

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δέκτες εντός 10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που θα παραλάβατε

Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .
Επιστροφές γίνονται δέκτες μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους , μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο.

Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή . Πριν την επιστροφή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο +30.2310968129Ακύρωση Παραγγελίας


Σας δίνουμε την δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας εφόσον δεν έχει αναχωρήσει από το κατάστημά μας.
Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής , επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής & επιστροφής.
Η ακύρωση γίνεται μέσω e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο +30.2310968129
Εάν έχει ήδη πληρωθεί το ποσό της παραγγελίας τότε η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της παραγγελίας.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Με αντικαταβολή (Μόνο με ΕΛΤΑ courier ACS και Γενική Ταχυδρομική)
  2. Με κατάθεση στην τράπεζα, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε
EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 0026 0176 900 200 439 894
IBAN : GR 660 260 176 0000 900 200 439 894
 
ΕΘΝΙΚΗ(National Bank of Greece)
Αριθμός Λογαριασμού:208 440 956 69
IBAN : GR 700 110 2080 0000 2084 4095 669
 
ALPHA BANK
717 0023 2000 2368
IBAN : GR 53 0140 7170 7170 0232 000 2368

Τρόποι Παραγγελίας

1.Μέσω της ιστοσελίδας του καταστήματος μας www.kosmovitrina.com όλο το 24ωρo

2.Μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. όλο το 24ωρο

3.Μέσω τηλεφώνου στο +30.2310968129


Πως μπορώ να προσθέσω ή να τροποποιήσω την παραγγελία μου;
Δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε παραγγελίες που έχουν γίνει online και έχουν γίνει επιβεβαίωση. Μπορείτε όμως να ακυρώσετε και να ξαναπαραγγείλετε χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Παρακαλούμε καλέστε στο +30.2310968129 για περισσότερεςς πληροφορίες.

Πως μπορώ να  ελέγχω το χρόνο παράδοσης;
Μπορείτε να παρακολουθείτε  την παραγγελίας σας μέσω της αναζήτησης της αποστολής που σας προσφέρουν οι εταιρίες courier που συνεργαζόμαστε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόλις σας στείλουμε με e-mail το μοναδικό αριθμό αποστολής (tracking number) της παραγγελίας.

Τι πρέπει να κάνω κατά την παραλαβή της παραγγελίας μου ;
Κατά την παραλαβή ενός δέματος, ελέγξτε την αρτιότητα και τη γενική κατάσταση των παραδιδόμενων προϊόντων καθώς και τις κολλητικές ταινίες ασφαλείας του δέματος παρουσία του μεταφορέα.
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής της παραγγελίας, ειδοποιήστε μας απευθείας μέσω email ή τηλεφωνικά για να μας πληροφορήσετε αναφορικά με τους λόγους άρνησης παραλαβής του δέματος.